North Wind

Objektivi kryesor është të krijojmë lidhje të qëndrueshme, të frymëzuara nga parimet e rritjes profesionale dhe njohjes së meritës.

_ KUSH JEMI

Ne ju ndihmojmë të identifikoni problemet tuaja dhe ndërmarrim hapat e nevojshëm për zgjidhjen e tyre. Gjithashtu ndjekim performancën në mënyrë konstante për të siguruar mbarëvajtjen e procesit.

NorthWind është partneri i duhur për ju. Ne e konsiderojmë punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurues dhe koherent në treg.
Nëse zotëroni një nga gjuhët Italisht, Anglisht, Frengjisht ose Gjermanisht, North Wind ju mundëson të bëheni pjesë e një ambjenti bashkëpunues dhe dinamik. Bashkëpunoni me ne dhe merrni hapat tuaj drejt suksesit.
blank
01
SEM Specialist

Specialisti i SEM është një nga pozicionet më të rëndësishme në fushën e marketingut. Platforma reklamuese Google Ads është fokusi kryesor i punës së tij.

02
Administrative Service Manager

Menaxherët e Shërbimeve Administrative janë përgjegjësit kryesorë për drejtimin, kontrollimin dhe mbikqyrjen e shërbimeve mbështetëse të kompanisë.

03
WordPress Developer

Objektivi ynë është ndërtimi i webfaqe-ve profesionale, user-friendly dhe reponsive. Zhvilluesi i uebfaqes është përgjegjës si për zhvillimin e front-end ashtu edhe back-end, duke përfshirë zbatimin e temave dhe plugin.

04
Search Engine Optimization Specialist

Identifikojmë strategjitë, teknikat dhe taktikat për të rritur numrin e vizitorëve në një uebfaqe dhe për të marrë një pozicionim sa më të lartë në faqen e rezultateve të motorëve të kërkimit. Duke pasur objektiv gjenerimin e sa më shumë kontakte për biznesin.

05
Google My business Manager

Promovoni biznesin tuaj lokalisht nëpërmjet Google My Business. Profili juaj në Google Maps është një mjet me anë të cilit ju keni shikueshmëri kudo dhe jeni gjithmonë i arritshem nga klientet tuaj falë udhëzimeve ne Maps.

06
LSA Manager

Local Service Ads është produkti më i ri i Google. Rreth 75% e kërkimeve lokale finalizohen me një telefonatë, kështu që gjëja më e mirë është të jesh ndër rezultatet e para për të tërhequr vëmendjen e klientëve.

_Çfarë na bën të veçantë?

Pasioni për marketingun online, teknologjinë dhe dizajnin bashkohen për të ofruar sukses të garantuar.

blank

Projekte të realizuara

0
blank
Experienca
0 Vite
blank
Internacional
0 Shtete
blank
Grupi ynë
0 Punonjës
_ Dëshironi të bëheni pjesë e grupit tonë?

Puno me ne

Adresa

Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction,
Kati I, Tiranë, 1023

Nr. Telefoni

+355 697075027

E-mail

[email protected]

Dërgoni aplikimin tuaj:

    Zgjidh fushën:
    Zgjidh gjuhën:
    Ngarko CV:

    Na ndiqni në rrjetet sociale

    Telefono